RESURSE ONG-URI

Organizațiile din Societatea Civila (ONG-uri) au un impact real asupra societăților în care își desfășoară activitatea. Totuși, abilitatea lor de a fi responsabile și sustenabile atrage multe discuții. Managementul impactului social, de la diagnoză și design, la analiză, strategie și comunicare, este una dintre modalitățile care pot ajuta ONG-urile să arate valoarea activității implementate. Broșura Managementul Impactului Social: Instrumente pentru Societatea Civilă prezintă o selecție de instrumente, aplicații și platforme care pot fi utilizate de ONG-urile care se gândesc la impactul pe care îl au în comunitate. Broșura este gândită ca un ghid pentru managementul impactului adresat începătorilor și organizațiilor mici și medii.

Descarcă


Asociația pentru Relații Comunitare împărtășește Manualul de trenduri și sfaturi pentru 2022. Răsfoind documentul aflați de la ARC-ași despre fundraising, storytelling, grantmaking, baze de date și alte subiecte valoroase pentru activitatea din ONG, pe care le-au pus cap la cap într-un singur document descărcabil.
Te invităm să descarci materialul de pe butonul de mai jos:

Descarcă


Proiectul Tools for Citizens (Instrumente pentru cetățeni) este răspunsul în fața unei lumi complexe, volatile, marcate de incertitudii și schimbări. Instrumentul oferă metode și ateliere de lucru în sprijinul actorilor din societatea civilă - echipe și organizații - pentru a-i sprijini în procesul de dezvoltare, pentru a lucra mai bine în echipă, cu partenerii, în folosul comunităților pe care le deservesc.

Accesează


Studiu privind dezvoltarea societății civile din Țara Făgărașului

Descarcă

DESCOPERĂ NOUTĂȚILE ȘI EVOLUȚIA PROIECTULUI

abonează-te la newsletter


MĂ ABONEZ

Proiectul este derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Mihai și Maria Frățilă și Institutul de Cercetare Făgăraș și beneficiază de o finanțare în valoare de 249,864 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro