Încep înscrierile pentru nominalizări la Gala Societății Civile din Țara Făgărașului 2022


Pe 24 noiembrie, de la ora 18.00, la Cetatea Făgărașului va avea loc cea de-a treia ediție a Galei Societății Civile din Țara Făgărașului. Ediția de anul acesta este organizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacității ONG-urilor din Țara Făgărașului” - proiect derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Institutul de Cercetare Făgăraș și Fundația Mihai și Maria Frățilă, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Granturile SEE 2014 - 2021. Scopul proiectului este de a oferi ONG-urilor din Țara Făgărașului oportunități pentru creșterea capacității organizaționale. Primele etape prevăd maparea societății civile din regiune și crearea a două hub-uri (centre de resurse) care să deservească Țara Făgărașului pe termen lung; urmează oferirea unor sesiuni gratuite de training pentru beneficiarii proiectului.

În vederea organizării Galei, FCTF deschide perioada de înscrieri pentru nominalizări la categoriile anunțate, în vederea exprimării recunoștinței întregii comunități față de inițiativele societății civile care au contribuit în ultimii trei ani la dezvoltarea locală pe diverse planuri.

Cele treisprezece categorii la care se pot face nominalizări sunt, după cum urmează:

 1. Voluntarul implicat
 2. Tineri de bine
 3. Din pasiune pentru...
 4. Compania mare implicată
 5. Compania mică implicată
 6. Liderul care schimbă lumea
 7. Echipa anului
 8. Promotor al tradițiilor și culturilor
 9. Bunătatea care schimbă lumea
 10. Impact în comunitate
 11. Premiul pentru Incluziune socială
 12. Promotor al excelenței în educație
 13. Promotor al mediului natural

Pot fi nominalizate organizații ale societății civile, grupuri de inițiativă, firme sau persoane fizice, care au desfășurat programe de implicare în comunitate în perioada propusă (octombrie 2019 – 30 septembrie 2022), au oferit donații sau sponsorizări (financiare sau materiale), au avut o contribuție remarcabilă în comunitate prin mobilizarea altor oameni, instituții sau resurse, s-au remarcat ca lideri în campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare socială sau au desfășurat programe de strângere de fonduri în beneficiul unei organizaţii sau cauze din Țara Făgărașului.

Nominalizările pot fi înscrise prin completarea formularului de înscriere până la data de 4 noiembrie 2022, ora 23:59. Sunt binevenite în egală măsură nominalizările și autonominalizările, nu vă sfiiți să vă faceți cunoscute proiectele și realizările. Este important ca propunerile să fie bine argumentate și prezentate detaliat, pentru că în baza acestor prezentări vor fi luate deciziile juriului. Așteptăm nominalizările pe website-ul dedicat: https://galacomunitatii.fundatiactf.ro/ Regulamentul după care se pot face nominalizările este disponibil pe larg aici.

Haideți să recunoaștem și să celebrăm împreună acțiunile societății civile care transformă comunitatea noastră în comunitatea în care vrem să trăim!

Website: https://galacomunitatii.fundatiactf.ro/
DESCOPERĂ NOUTĂȚILE ȘI EVOLUȚIA PROIECTULUI

abonează-te la newsletter


MĂ ABONEZ

Proiectul este derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Mihai și Maria Frățilă și Institutul de Cercetare Făgăraș și beneficiază de o finanțare în valoare de 249,864 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro