SOCIETATEA CIVILĂ DIN ȚARA FĂGĂRAȘULUI
foto credit: Hantzy Kessler


Țara Făgărașului este o regiune istorică a României din sudul Transilvaniei, care reunește comunități dinamice într-un context natural de excepție. Întreaga zonă beneficiază de diverse resurse, de la un patrimoniu cultural aparte, la comunități care au o identitate regională puternică, la oameni, localnici sau prieteni ai Țării Făgărașului, care țin la aceste locuri și contribuie activ ca totul să meargă mai bine.

De asemenea, zona se confruntă cu provocări economice, sociale, educaționale, de mediu și altele. Pentru adresarea acestora, societatea civilă din zonă este esențială. Este nevoie de o implicare crescută și susținută în decursul timpului pentru a ajunge la rezultate bune.

Acest proiect va aduce în prim plan activitatea organizațiilor neguvernamentale din Țara Făgărașului și va propune modalități pentru îmbunătățire cadrului în care localnicii implicați în comunitate pot contribui mai bine și cu mai mult impact la crearea unui viitor mai bun pentru regiune. Pe parcursul proiectului, această pagină va aduce în prim plan mai multe detalii despre societatea civilă din Țara Făgărașului.
DESCOPERĂ NOUTĂȚILE ȘI EVOLUȚIA PROIECTULUI

abonează-te la newsletter


MĂ ABONEZ

Proiectul este derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Mihai și Maria Frățilă și Institutul de Cercetare Făgăraș și beneficiază de o finanțare în valoare de 249,864 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro