Întâlniri de training cu beneficiarii

Sursa foto: FCTF - Cafenea comunitară - ian. 2023


Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiectul dedicat dezvoltării capacității ONGurilor din Țara Făgărașului a ajuns în etapa întâlnirilor de training cu beneficiarii. După maparea organizațiilor neguvernamentale din regiune și o serie de discuții informale cu reprezentanții societății civile, lansăm zilele acestea mult așteptata sesiune de formare pentru pentru membri, angajați și voluntari ai ONGurilor din zonă.

Traineri cu experiență de la organizații active în diferite arii ale societății civile vor ajunge la Făgăraș în această primăvară pentru a oferi ONGurilor locale experiențe de învățare și relaționare, alături de resurse de dezvoltare și creșterea capacității pe diferite paliere. Temele au fost alese împreună cu voi, în timpul discuțiilor organizate toamna trecută și au fost gândite pentru a răspunde provocărilor pe care am încercat să le punctăm împreună, precum și nevoilor în continuă schimbare din ultimii ani.

Vom organiza, așadar, pentru beneficiarii proiectului mai multe sesiuni gratuite de training pe șapte arii de competență, în funcție de alegerile fiecărei organizații:

Tema 1: Guvernanță, transparență organizațională și management organizațional;

Tema 2: Scriere proiecte

Tema 3: Comunicare

Tema 4: Advocacy

Tema 5: Fundraising

Tema 6: Managementul voluntarilor

Tema 7: Monitorizarea, evaluarea și managementul impactului.

Întâlnirile vor avea loc la Făgăraș sau online, în perioada martie-iunie pentru cursurile dedicate începătorilor, iar în perioada septembrie-decembrie pentru avansați/aprofundare. Datele exacte și formularele de înscriere vor fi făcute publice luna aceasta, odată cu numele trainerilor și programul fiecărei sesiuni.

Pe lângă sesiunile de formare, vom lansa invitații la grupuri de învățare (peer-learning), grupuri de mentorat, vizite de studiu la organizații de suport pe mai multe arii de activitate.

Până atunci, cei care doresc să primească vești despre societatea civilă din Țara Făgărașului și despre activitățile din cadrul proiectului, sunt invitați să se aboneze la fluxul nostru de știri: AICI
DESCOPERĂ NOUTĂȚILE ȘI EVOLUȚIA PROIECTULUI

abonează-te la newsletter


MĂ ABONEZ

Proiectul este derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Mihai și Maria Frățilă și Institutul de Cercetare Făgăraș și beneficiază de o finanțare în valoare de 249,864 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro