Agenda Conferinței Societății Civile din Țara Făgărașului
Duminică, 24 septembrie va avea loc prima ediție a Conferinței Societății Civile din Țara Făgărașului, Evenimentul este deschis tuturor organizațiilor societății civile din regiune și va avea loc în mai multe locații din Făgăraș și împrejurimi.

Participarea la eveniment se face în baza completării unui formular electronic de înscriere, pe care îl găsiți AICI.

Conferința societății civile din Țara Făgărașului este organizată în cadrul proiectului “Dezvoltarea capacității ONG-urilor din Țara Făgărașului” - proiect derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Institutul de Cercetare Făgăraș și Fundația Mihai și Maria Frățilă, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Granturile SEE 2014 - 2021.

Scopul proiectului este de a oferi ONG-urilor din Țara Făgărașului oportunități pentru creșterea capacității organizaționale. Primele etape au vizat maparea societății civile din regiune și crearea a două hub-uri (centre de resurse) care să deservească Țara Făgărașului pe termen lung. A urmat o sesiune de traininguri gratuite pentru ONG-urile din zonă pe mai multe teme de interes:

Cei care doresc să primească vești despre societatea civilă din Țara Făgărașului și despre activitățile din cadrul proiectului, sunt invitați să se aboneze la știrile despre proiect: AICI

Proiectul se derulează în perioada octombrie 2021 - aprilie 2024.
DESCOPERĂ NOUTĂȚILE ȘI EVOLUȚIA PROIECTULUI

abonează-te la newsletter


MĂ ABONEZ

Proiectul este derulat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului în parteneriat cu Fundația Mihai și Maria Frățilă și Institutul de Cercetare Făgăraș și beneficiază de o finanțare în valoare de 249,864 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org
Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro